Friday, December 30, 2011

Goodbye 2011..Welcome 2012...

Hai semua..tidak lama lagi berlabuhlah sudah tahun 2011 dan menjelma pula tahun 2012..(skema nya ayat pandaGurlz..hehehe..)Sudah bersediakah kamu semua akan hadirnya tahun 2012..sudah terlaksanakah impian-impian kawan -kawan semua pada tahun 2011....atau adakah azam-azam kawan-kawan sudah terlaksana..kalau sudah Alhamdulillah..kalau belum kejarlah azam-azam korg pada tahun 2012 yang bakal menjelma nanti...Azam pandaGurlz??Entahlah..mungkin belum...Apa azam tahun baru kawan-kawan semua..??

Tidak ku sangka tahun 2011 sudah mahu melabuhkan tirai...banyak sungguh kenangan pandaGurlz dan kawan-kawan samada suka atau pun duka..Ada juga kawan-kawan pandaGurlz yang sudah menamatkan zaman bujang mereka dan ada juga yang sudah bergelar ibu atau bapa..Cepatnya masa berlalu...Kekadang pandaGurlz tertanya-tanya bila pula tibanya saat pandaGurlz mengalaminya juga..hehehehe...Doakan pandaGurlz erk kengkawan semua..hehehe..(^_^)..

Tidak sangka pandaGurlz da nak abis sem 5 n da nak masuk sem 6..pastu da nak dekat pula tibanya pandaGurlz akan berpraktikal..Hopefully dapatlah tempat yang ok..hehehe...(^_^)

Kat bawah ni antara kenangan-kenangan pandaGurlz ngan kengkwan..

Kem Terendak..depan tempat tinggal..
jaga sedia!!!hehehe..


seronoknya nk men bot!!!

yeay!!!kump kami menang!!!

lepas penat mendayung...huih..penat..
da macam KLCC plak..hehehe..

nila hasilnya..hehehe..

rock KPZ!!!
after Meriahnya KPZ..


mana satu comel??

bersama rumate n zu..

ngan adik angkat..

trip ngan dak2 Tawau



Feci2 yg cool..

kat KLIA..wat surprisela kononnya..

jom bergambar..huhu..

kat AIDEC..kira jgn tembak aku..hehehe..

g kem KARISMA..

Pemain2 hoki yg cool..hehehe..

jumlah tiket wayang utk sem ni..hehehe...

Korang memang terbaik...(bak kata BOBOIBOY...hehehe..).Thanks korg menyerikan sem 5 n tahun 2011 saya..tu antara je..kalo letak semua penuhla plak blog ni..hehehe...(^_^)..

SAYONARA YEAR 2011!!!>>>(^_^)

Wednesday, November 23, 2011

KARNIVAL KESENIAN ISLAM

         Pada 21 November 2011 sampai 25 November 2011 akan diadakan Karnival Kesenian Islam di UPM.anjuran Kolej Pendeta Za'ba dengan kerjasama Dewan Besar UPM...Pelbagai aktiviti dan persembahan yang menarik diadakan..Konsert pun ada..artis yang datang UNIC,FAREAST,SAFFONE..Marilah beramai-ramai memeriahkan karnival ini..Sila click link ini untuk makluman lanjut...https://www.facebook.com/KarnivalKesenianIslam2011/

Marilah dtang..(^_^)

Saturday, May 7, 2011

Assalamualaikum sumer...
Lamanya xmenulis di blog ni......Almaklumla ngah musim final examla katakan....Ni hah,pandaGurlz ngah tinggal 1 lagi paper...dala ari ahad,petang plak...lambatnyala masa brjln....tapi percaya atau x...pandaGurlz xstudy tol2 pn lagi utk paper last ni..xtaula..maybe mood balik lagi kuat kot..tapi pandaGurlz kena kuatkan semngt coz ni paper last utk sem ni...Wah..xsgkakan sem 4 da berlalu...pasni say"HELLO" tu sem 5...n sem 5 ni plak bermula tanggungjawab ku yg baru...nk tau pe??biarlah rahsia...hehehehe...cuti 4 bln ni sgtla lama pandaGurlz rasakan..tapi pandaGurlz ngah manage ngan sebaiknya..untuk bulan 5 da terisi..untuk bulan 6 septtnya da terisi..taoi cam xjadi je..sedih plak pandaGurlz pikir..huhuhu...utk bulan 5 ni pandGurlz ada kem KPO siri II...7 ari tau..lama x?lamakan..xpernah pandaGurlx g kem selama ini...huhuhu...3 ari kat kolejku tercinta..hehehe..n lagi 4 ari kat kem terendak...hehehehe..takut plak..kem terendak tu kem askar tau....mesti aktivitinya cam askar..hopefully cam tyme plkn ke?best ckit..plkn pn kn trainingnya cam askar tapi x keras...so,hopefully camtula...nnt pandaGurlz cuba update aktiviti tu kat cni k......xtaula n letak pe..tapikn..pandaGurlz nk latak lirik lagula...lirik nikan pandaGulz sgt suka tau.. pandaGurlz nk letak duala..yg first ni mengingatkan pandaGurlz about my lovely family....masa besday abah kitorg nyanyikn lagu ni untuk abah bagi pihak ibu..romantikkan???hehehehe....I LIKE!!!!!korg bacala...lirik kedua plak more about myself...hehehehe...enjoyed it!!!!(^_^)

Setiap nafas yang dihembus
Setiap degupan jantung
Aku selalu memikirkanmu
Dalam sedar dibuai angan
Dalam tidur dan khayalan
Aku selalu memikirkanmu
Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang
Barulah terasa ku bernyawa
Kasihku ku amat mencintai kamu
Kerana kau beri erti hidup
Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya
Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan
Ku bersyukur adanya kamu
Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia
Asal masih adanya kamu.....

I wouldn’t wanna be anybody else
hey

[Verse 1]
You made me insecure
Told me I wasn’t good enough
But who are you to judge
When you are a diamond in the rough
I’m sure you got some things
You like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn’t want to be anybody else

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon

[Chorus]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

[Verse 2]
It’s such a funny thing
How nothing’s funny when it’s you
You tell ‘em what you mean
But they keep whiting out the truth
It’s like a work of art
That never gets to see the light
Keep you beneath the stars
Won’t let you touch the sky

Na na na
Na na na

I’m no beauty queen
I’m just beautiful me

Na na na
Na na na

You’ve got every right
To a beautiful life
C’mon

[Chorus]
Who says
Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
Trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says

[Bridge]
Who says you’re not star potential
Who says you’re not presidential
Who says you can’t be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don’t pass the test
Who says you can’t be the best
Who said, who said
Won’t you tell me who said that
Yeah, who said

[Chorus]

Who says you’re not perfect
Who says you’re not worth it
Who says you’re the only one that’s hurting
trust me
That’s the price of beauty
Who says you’re not pretty
Who says you’re not beautiful
Who says....

ENJOYED IT GUYS!!!!!!!(^-^)



Saturday, March 5, 2011

EveNt Yg GemPak...

          Wah..lamanya x tulis dalam blog ni.....huhuhu......ni nk citer ni....bulan ni n bulan lepas agk buzy ckit...almaklumla org penting..(poyonya aku..huhu)...bulan lepas je dua event aku involve..satu MAKP-19 n satu lagi Fiesta Idol kat K14...Tau x MAKP-19 tu pe?cer citer ckit...huhuhu..MAKP ni penuhnya Majlis Anugerah Kecemerlangan Pendeta...majlis ni merangkap raikan student2 final year skali..aku jadi ajk nok...(opps..terlebih sudeh...)ajk pe?xdala besar sgt..stage manager je..huhuhu....hah??gmbar2 makp...malula nk letak..huhuhu...tyme ni aku xbp suka ngan dressing aku..almaklumla cari last minute..gambar Fiesta Idol adala...hah?Fiesta Idol tu apa plak..Fiesta Idol tu...Fiesta Idol tu...alamak malula nk ckp..pertandingan menyanyila...aku xdala menang tapi dapatla masuk final...nasib je kot..thanks to org yg tarik diri..tanpamu aku tiada di final..hahahaha....ayat nk power je..'sentap ati mak nak..'hehehehe....tyme saringan aku nyanyi lagu 'Elegi Sepi' n final plk dua lagu..'Kesetiaan' n 'Dondang Dendang'...Nk tgk gmbr..hah..tgk2..huhu..
tyme saringan...

antara wakil kolej..KPZ!!!

model majalah gtu..huhuhu...

pompuan melayu terakhir..hehehe..

tyme final...



      Abis je dua event tu igt nk bersara jap sem ni..ceh..tapi ad lagi dua event plk..satu event aku jadi ajk n satu lagi pertandingan boria plk...bla la nk rehat ni..ni last event k..huhuhu..I hope so...

Wednesday, January 19, 2011

KeM KaiZeN!!!!!!

      Hye sumer..lama jgkla teman xkabo kat blog ni(cehceh..berbahasa perak plak..)hehehe..ni nk citer ni..Tanggal 14 januari 2010...saya cik pandaGurlz terpksa ke kem kepimpinan KPZ...bukan cik pandaGurlz xnk pegi kengkwn tp msk ni da kali kedua cik pandaGurlz pegi..tu yg mls tu...huhuhu...
    
      Ok..kitorg gerak kul 3.30 dr kpz n ofcoursela nek bas UPM yg tercinta...hehehehe...perjalanan mengmbil ms 5 jam lebih..nk tau sumthng x kengkwn...cik pandaGurlz sorg je yg bergelar 'senior' sebgai peserta..ada jgk senior yg ikt tp diorg sbgai jurulatih..isk3..terpksala cik pandaGurlz menyamar jd junior..best jgk jd junior ni..hehehehe...nk dipendekkan citer....kitorg smpi dlm kul 10 lbh cmtu...sesmpai je kitorg kena g mkn dl...tyme mkn2 tu..cik pandaGurlz kenala pggl ngan abg amir...dia ckp pe tau.."knapa ko ada kat cni lg???"satu persoalan yg sgt besar..knapa cik pandaGurlz ada kat kem kaizen ni lg..ntahla..huhu..jwpnnya sbb nama NAIK!!!bukan cik pandaGurlz nk g pn..huhu..
  
     Sesmpai je da kena dibg arahan lbh krg camni.."Sumer brg yg tajam n mengeluarkan cahaya,sila letakkn di hdpn dlm kiraan 10.."lebih krg cmtula..sumer cam trkejut..coz slh satu brg yg bercahaya tu adala ENFON...sumer muka agk sedih..hehehehe...tp nsb bek cik pandaGurlz sempt inform ibu yg kita da smpai ms dlm bas..huhu....pastu...mlm tu jgk kitorg terpksa berendam dkt kolam...nmpkla muka2 kegigilan mereka ms dlm kolam tu..sejuknya xyah ckpla..kalo korg xcaya korg rendamla dlm kolam lelama..n rasala penangannya..hehehe..Then,after berendam tu bukan trs tkr bj ke..ngan bj yg bsh tu..kitorg trs wat jurit mlm...hanya Tuhan je yg tau betapa sejuknya bdn ini..da smpai ke tulang kot..aku xpenah rs sejuk smpai camni..bila tgg giliran nk msk...hah..b4 that..korg mesti xtau apa tu jurit mlmkn..ni nk citer ni..jurit mlm ni lbh kurg cam 'nightwalk' la..kitorg kena msk utan sorg2 n hanya berpndukn pda satu tali.tali tu lebih kurg cam pegangan kitala..
kalo kita lpskn pegangan tu..sesatla kita..berbalik pada td..cik pandaGurlz pn tggla gilran...bila tiba je gilran.cik pandaGurlz pn jlnla sorg smbil pegng tali tu..cik pandaGurlz xnk pegng tali tu kuat2 lg..nnt melecet lg mcm yg dulu cik pandGurlz pegi tu..jalannya adventure jgkla..best...adala makhluk2 yg ditugaskn utk kacau peserta kacau cik pandaGurlz..tp cik pandaGurlz xiraukn pn diorg..huhu...tyme satu tmpat tu kena tls nama,no ic n tndatgn...kat ctu ada bnda berbungkus...nk tergelak plk tgk bnda tu..xreal lgsng coz dia pki bntal..kalo dl cik pandaGurlz pegi dia pakai patung..nmpk real ckit..huhu..xkisahla..cik pandaGurlz pn trskn smpai satu tmpat trkejut cik pandaGurklz kena sergah ngan makhluk2 yg ditugasknyg dok kat semak..apalagi melatahla cik pandaGurlz.."Oh,mak ko meletup...Astagfirullahalazim.."gelak makhluk2 yg ditugaskn tu..huhu...kelakar plk bila difikirkn blk..hehehe..

    Kitorg kn kena kumpul duit Ak(Akademi Kaizen) kalo nk tido hotel utk 2 mlm...sumernya 235 AK..byk tu...hehehe..mcm2 cra group cik pandaGurlz semata2 nk ckpkn..kitorg jgk xlupa kat group2 len yg xckp..ada lebih kitorg hulur2la kat grup len...tolong menolong amalan muliakn...hehehe....byk jgkla aktiviti yg kitorg wat..nk citer satu2 mau pjg lebar blog ni..hehehe...sumer best2..ada jungle trekking,obstacle,sungai asid,spider web,blind....(lupa nm dia...) n part yg plg best..aktiviti last skali..aktiviti baling membaling org ke dlm kolam..hehehe...rugi plk xda kamera..kalo ada mesti cik pandaGurlz da tnjk kat korg da..best sgt..ni jela gmbr2 yg ada...pape pn group cik pandaGurlz..BITARA!!!!!DA BEST!!!hehehehe...

                                                               sesi menunggu msk utan..

                                                                 time wat cheers...bitara...bitara!!!

                                                               aku n kila b4 smpi kem..

                                                          alamak blur plk gmbr aina..jgn mare...



                                                                             B..B..B...BITARA 10!!!!!

aku n org kuat prog kaizen..abg amir...
                                                                


gmbr2 pas kem....seronok sgt...
          Papepn..aktiviti kali ni mmg best....
"Bi...Bi..Bi..Bi...Bitara 10!!Bitara..Bitara...Bitara..!!!"huhuhuhuhu....